Al 50 jaar een begrip in de Bollenstreek

Maak kennis met Parketvloerenbedrijf Tropic Parket

Wie zoekt naar een betrouwbare leverancier van houten vloeren, hoeft niet verder te kijken. Parketvloerenbedrijf Tropic Parket levert en legt al meer dan 49 jaar houten vloeren in de gehele Bollenstreek. Of u nu in Haarlem, Den Haag of Sassenheim woont, wij komen graag bij u langs voor een passend advies en het schuren van een bestaande parketvloer. 

Familiebedrijf in houten vloeren

Parketvloerenbedrijf Tropic Parket is een echt familiebedrijf, opgericht in 1973. Met bijna 50 jaar (!)ervaring mag Parketvloerenbedrijf Tropic Parket zich dan ook specialist op het gebied van parketvloeren noemen. Wij maken het u graag gemakkelijk. Daarom komen we bij u thuis om de oude vloer te bekijken, advies te geven en een offerte op te maken.  Zo krijgt u exact de vloer die u wenst.


Stel een vraag

Parketvloer verkopen, leggen en schuren

Al is Parketvloerenbedrijf Tropic Parket een eenmanszaak, wij verzorgen de nieuwe parketvloer van begin tot eind voor u. We geven gratis advies op maat, bestellen de gekozen parketvloer en leggen deze voor u. Heeft u een prachtige vloer liggen, maar is deze aan onderhoud toe? Ook dat regelen we voor u. Parketvloerenbedrijf Tropic Parket schuurt de houten vloer vakkundig, zodat u er weer jaren plezier van heeft.

Meer over parketvloer schuren