Bel  Parketvloerenbedrijf Tropic Parket in Sassenheim

Een parketvloer zonder zorgen, voor vandaag en morgen. Dat vinden wij belangrijk! 

Daarom komen wij graag bij u thuis om de mogelijkheden voor het opschuren en behandelen van uw bestaande parketvloer met u te bespreken. Ons advies is gratis en vrijblijvend.

Parketvloerenbedrijf Tropic Parket is iedere dag telefonisch bereikbaar op 0252 217180 -  06 22 20 91 72

U kunt ook een e-mail sturen of het contactformulier invullen.

Laat ons weten wat u van de dienstverlening van Tropic Parket vindt

Reacties

09-07-24, Monique Hamersma, Voorhout

Onze vloer is weer als nieuw en is echt prachtig geworden. Jan is niet alleen een professional, maar ook een prettig persoon om contact mee te hebben. Alles gebeurde in goed overleg, we konden een karretje lenen voor het verplaatsen van de meubels en het was duidelijk wanneer we het huis uit moesten en er weer in mochten. We zagen toch wat op tegen deze klus, maar het is behoorlijk meegevallen. Bedankt Jan!

 

15-06-24 Joan, Den Haag

Heel blij met de mooie vloer! Prettige manier van werken, goede communicatie. Een aanrader voor een ieder die een vloer wil laten opknappen,.

 

18-05-24 De Haas Voorhout

Echt kwaliteit geleverd. Denkt goed mee en werkt schoon, snel en vakkundig.
Echt een aanrader!

 

25-04-24 Pieter, Warmond 

Hartelijk dank voor het opschuren en lakken van onze eiken visgraat vloer. Deze ligt er al in sinds 2003, had wat vochtvlekken en krassen en was al een tijdje niet meer in de olie gezet. 

Nu met drie laklagen en naturel lak weer helemaal als nieuw!

 

 

22-04-24 Gerrit en Ingrid Wesseling , Noordwijkerhout

Heel erg bedankt voor het meedenken en het prachtige werk wat je hebt geleverd. We zijn er heel blij mee.
We kunnen Tropic Parket aanbevelen.!!

 

18-03-24 Serge, Alphen a/d Rijn

Wat een prettig bedrijf en wat is het resultaat goed. Contact is prettig en direct en volgens afspraak is mijn vloer van behoorlijk versleten naar echt een nieuwe vloer. Mooier dan ik had kunnen verwachten.

 

27-02-24 Bezemer, Noordwijkerhout

Wederom vakkundig werk geleverd door Jan Stelma.
Onze vloer had door waterschade reparatie nodig.

Na advies is deze weer als nieuw en uitgevoerd conform afspraak !
Dank voor de prettige samenwerking.

 

19-02-24 Rein, Noordwijkerhout

Vakwerk!!! Twee dagen schuren en lakken en onze 40 jaar oude eiken vloer ligt er weer als nieuw bij. Bedankt.

 

31-01-24 Adri,  Oegstgeest

Onze parketvloer is geschuurd en behandeld en ziet er weer als nieuw uit. Wat is de vloer enorm opgeknapt! Vakwerk en netjes opgeleverd, alles volgens afspraak. Top!

 

18-10-23 Hoekstra, Voorschoten

Vakwerk!

 

08-09-23 Peter vd Klugt, Noordwijkerhout

43 jaar geleden werd onze vloer gelegd door Jan en zijn vader. Wij wilden een andere vloer waren een beetje uitgekeken op de eiken kleur.
Na overleg met Jan is de vloer in de whitewash olie gezet en daarna 2 keer gelakt. De vloer is echt fantastisch geworden. Wat een vakman die Jan.
Alle afspraken keurig nagekomen, als je een vraag hebt is dat geen probleem. Hij heeft de tijd voor je.

Als je twijfelt zou ik zeggen GEWOON DOEN, je krijgt geen spijt

 

18-08-23 Ariane Renaud, Leiden

Helemaal tevreden met een prachtig geschuurde en gelakte vloer: super !!!

 

03-07-23 Henny van Egmond, Leiden

Na 20 jaar was onze parketvloer toe aan een goede schuur- en lakbeurt. Dat is fantastisch gedaan door Tropic Parket. Van begin tot eind duidelijke info, fijn contact en een prima prijs!

 

26-05-23 Martijn & Roos, Sassenheim

Eiken vloer beneden is weer als nieuw na een bezoek van Jan. Van een bruine vloer naar een fris naturel uiterlijk en weer goed in een matte lak. Resultaat is boven verwachting. Jan bij deze nogmaals hartelijk dank!

 

24-05-23 Frans Voets, Leiden

Door een verbouwing was onze vloer beschadigd. Jan heeft de vloer herstelt in de oorspronkelijke staat. Onze lamellen parketvloer ziet er weer prima uit. Alles is uitgevoerd volgens afspraak.

 

30-04-23  Frans de Wit, Sassenheim

Onze visgraat parketvloer is, na 'n verbouwing, door Jan aangeheeld en vervolgens geschuurd en 3 x gelakt. De vloer is weer als nieuw en naar volle tevredenheid van ons. Jan bedankt.
Met vriendelijke groeten,
Fam. F. de Wit

 

09-04-23 Ron Bleijswijk , Sassenheim

Wij zijn heel blij met het opknappen van ons parket. Ongeveer 13 jaar geleden heeft Jan dit gelegd en nu heeft hij het parket een grote beurt gegeven. Schuren, in de olie zetten en aflakken. Het parket ziet er weer uit als nieuw. Prachtig. Dankjewel Jan.

 

29-03-23 Leen H., Katwijk

Beste Jan,
Dank voor het herstellen van onze houten vloer.
Het is weer een plaatje en wij zijn er zeer blij mee.
Voor het schuren etc van je houten vloer moet je bij Tropic Parket zijn! 

 

25-02-23 familie Tan Oegstgeest 

‘Het is heel mooi geworden al zeg ik het zelf!’
Dat zijn de woorden van Jan Stelma zelf. En wij kunnen het alleen maar met hem eens zijn. We hikten al jaren aan tegen het schuren van het parket op een hele verdieping: we vreesden het stof en het feit dat alles ontruimd zou moeten worden (o.a. heel veel boekenkasten en een zware piano). De heer Stelma had overal een oplossing voor. Door de geweldige afzuiging stoft het schuren niet meer en dat klopt! Zijn schoonzoon werd opgetrommeld om de piano te verplaatsen en de heer Stelma heeft de verdieping in twee delen bewerkt. We konden dus de ruimtes om de beurt ontruimen. Per ruimte had hij twee dagen nodig. Als we dit eerder hadden geweten, hadden we dit al jaren geleden laten doen. De vloer ziet er weer uit als nieuw. We kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen

 

08-12-22 Hans en Trudie, Lisse

Wat een vakman en wat een liefde voor zijn werk. Jan Stelma leverde een een prachtge vloer af. Hij geniet van de klant die overdonderd word, als de eerste baan word geschuurd. Onze eiken vloer is weer als nieuw. Hartelijk dank Jan. Stukje vakwerk.

 

30-11-22 Jp Melis , Lisse

Na een prima renovatie van onze eiken vloer vorig jaar in ons oude huis heeft Jan Stelma ook de eiken vloer in onze nieuwe woning weer in nieuwstaat gebracht.

 

24-11-22 D. vd Plas, Honselersdijk

Goede avond!  Hartstikke bedankt voor het werk wat u heeft verzet, we zijn enorm blij met het resultaat. Dit maakt de woonkamer af! 

Alvast een fijn weekend gewenst en mogelijk tot ziens.

 

28-10-22 Ria van Beelen, Katwijk

Wat een service bij Tropic parket. Waterschade gehad en onze eiken vloer kwam omhoog. Verschillende delen eruit gehaald ,opnieuw gerepareerd en opgeschuurd . We hebben weer een prachtige vloer . Vakman , we zijn zeer tevreden!

 

17-10-22 Bert van B. Sasseneim

Beste Jan,  We zullen de factuur snel overmaken, de vloer is prachtig geworden, hartelijk dank. Hartelijke groeten. Bert  

 

07-10-22 Anneke & Hans N., Leiden

Vorige maand hebben wij onze ruim 20 jaar oude eiken parketvloer door Tropic Parket laten 'renoveren'. Na jarenlang onderhoud met olie was het parket erg donker geworden en ontstane vlekken waren niet meer te verwijderen.

Tijd dus voor een fikse opknapbeurt.
Door ervaringen van kennissen en de positieve reviews op internet viel onze keuze op het bedrijf Tropic Parket uit Sassenheim. Specialist en vakman Jan Stelma van dit bedrijf ging bij ons aan de slag en is erin geslaagd binnen drie dagen een prachtige, lichte en op het oog splinternieuwe vloer te creëren. Een vloer met een speciale driedubbele matte, slijtvaste laklaag en rondom volledig afgewerkt met nieuwe plinten etc. Een mooi stukje vakwerk.
De vloer bevalt ons heel erg goed en is gemakkelijk in onderhoud. Dit in tegenstelling tot onze oude 'olievloer'.
Iedere dag genieten wij weer van ons 'nieuwe' parket en kunnen deze metamorfose, uitgevoerd door Jan Stelma van Tropic Parket, bij iedereen die een houten vloer heeft, van harte aanbevelen.

 

25-09-22 Familie ten Doeschate, Oegstgeest

Dank voor de zorgvuldige en uitstekende behandeling van onze parketvloer. Wij zijn zeer content met het eindresultaat!

 

11-06-22 Jan v. D. , Noordwijk

Onze oude beuken en vergeelde vloer van 23 jaar oud hebben Jan en zijn zoon weer compleet vernieuwd. Mooie blanken kleur met twee componenten lak die niet meer vergeelt. We zijn er blij mee.

 

03-05-22 Bert en Riet Broekhof, Noordwijkerhout

Onze vloer van 42 jaar oud op laten schuren en lakken.Is weer als nieuw. Zijn er super blij mee. Prachtig werk geleverd door Jan.

 

25-04-22 Wijnveldt, Noordwijkerhout

Jan is een echte vakman! Onze vloer ziet er weer als nieuw uit! Wij kunnen Tropic parket iedereen aanraden. Ook werkt hij snel en netjes. Bedankt!!

 

23-04-22 Michel van Vliet, Sassenheim

Onze houten vloer was flink kaal en versleten, maar dankzij Jan is hij nu weer als nieuw!

 

20-04-22 Ingrid en René, Lisse

Hoi Jan.

Wij zijn zeer tevreden.

Na een goed advies heb je een nette PVC vloer gelegd. 

Wij vinden het een aanrader en zullen dit  ook zeker doen.

Vr gr Ingrid en René. 

 

19-04-22 Anita Brantjes, Hoofddorp

We hadden waterschade en een aantal planken van ons parket moesten vervangen worden. Dat is mooi hersteld en daarna is de hele vloer opnieuw geschuurd en gelakt hij is weer prachtig geworden.
Jan is vriendelijk en denkt mee over wat je graag zou willen en of dat mogelijk is. Legt goed uit als je vragen hebt. We zijn blij dat we met hem in zee zijn gegaan.

 

29-03-22 Dieke, Sassenheim

Heel tevreden over het werk dat Jan bij ons heeft verricht. We kwamen in een nieuw huis waar een vloer van Jan lag met een whitewash. Jan heeft de vloer weer terug gebracht naar de oorspronkelijke staat! Jan levert vakmanschap, de communicatie is uitstekend en Jan is flexibel in het maken van afspraken. Kortom, een aanrader!

 

10-03-22 Ger Vergeer

Een aanrader, super goed gedaan! vakwerk

 

12-02-22 Willy, Noordwijk

Ben zeer tevreden, geweldig werk afgeleverd .
De vloer is weer als nieuw .
Ben er heel blij mee.
Gr Willy.

 

28-01-22 Menno, Sassenheim

Mooie vloer en goed meegedacht over wat past bij onze situatie. Blij dat we naar Tropic Parket zijn gegaan voor een second opinion!

 

06-01-22 Frans en Henny, Lisse

Onze eikenhouten vloer was na 20 jaar wel aan een opknapbeurt toe.
In ons rijtje van 8 woningen waren al 3 vloeren door Jan onder handen genomen! We konden dus makkelijk op locatie naar het resultaat kijken en kwamen alleen maar tevreden mensen tegen zodat de keuze niet moeilijk was. Inmiddels is onze vloer gedaan en ook wij zijn uiterst tevreden!
Het ziet er geweldig uit ende vloer kan weer zeker 20 jaar mee!
We kunnen Jan dus zonder voorbehoud aanbevelen

 

09-11-21 Cor Bouwmeester, Noordwijkerhout

De vloer is bijzonder mooi geworden! Vakman!

 

19-10-21 Frank en Merel, Hillegom

Jan heeft ons een super mooie vloer geleverd, ons huis lijkt nu 2x zo
groter. De vloer is door echte profs gelegd en de service is fantastisch

 

04-10-21 Henk en Henny van Ingen, Haarlem

Hallo Jan, wat is onze vloer ontzettend mooi geworden, en dat in 1 dag.
Geweldig gedaan, we zijn super tevreden!! Groetjes en succes met je bedrijf!!

 

02-09-21 fam. T. van Oort, Warmond

Onze bijzondere parketvloer van Amerikaans notenhout was na 15 jaar wel
aan een opknapbeurt toe. Wij wilden graag de originele kleur weer terug en
kwamen voor advies bij Tropic parket in Sassenheim terecht... Door de
coronabeperkingen heeft het even geduurd, maar nu is de klus tot onze volle
tevredenheid geklaard! Wij zijn Jan dankbaar voor zijn waardevolle adviezen en
vakkundige behandeling. De vloer gaf zich niet zomaar gewonnen en Jan is nog een keer teruggekomen voor een extra lakbeurt.... Het ziet er nu voor hopelijk weer vele jaren prachtig uit!

 

24-08-21 Arnout Ridder, Sassenheim

Hoi Jan, Ja ik kan niets anders zeggen dat de vloer er weer als nieuw uitziet. Klasse werk !!

 

06-07-21 Mevr. O. U., Leiderdorp

Wij zouden graag onze houten vloer in de woonkamer van ongeveer 15 jaar oud laten schuren en behandelen. Zou u bij ons kunnen komen kijken en een offerte willen uitbrengen? Van onze overburen (mw E.) begrepen wij dat u goed werk levert. Zij is zeer tevreden

 

05-07-21 Kastenstudio Maatmeubel, Alexandrium, Rotterdam

Pas geleden is onze showroom (Kastenstudio Maatmeubel) in Woonmall
Alexandrium vernieuwd. Daarbij hebben we ook een nieuwe PVC vloer in visgraatmotief laten leggen. Het resultaat is prachtig; onze inloopkasten en boekenkasten komen hierop bovendien nog mooier uit!

 

29-06-21 Johan en Ellen L, Lisse

Beste Jan. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat, het is erg mooi geworden. Dank je wel. Mvg Johan en Ellen

 

06-06-21 Y. Ridder, Sassenheim

Beste Jan, Jij adviseerde ons de vloer te schuren en geen nieuwe te leggen, ook kosten besparend.De vloer is heel mooi geworden en was in 1 dag gedaan. wij zijn super blij met het resultaat. We zijn benieuwd hoe het gaat met de speciale zeep die je ons gegeven hebt. bedankt voor het mooie werk. gr Yvonne en Arnout ridder, Sassenheim

 

05-06-21 fam. Koelewijn, Noordwijkerhout

13 jaar geleden wilden wij na een verbouwing een nieuw stuks parket
aanleggen aan onze toen al zeker 25 jaar oude vloer. Verschillende
parketbedrijven gevraagd maar niemand wist wat voor soort hout het was.
Uiteindelijk kwamen we bij Tropic Parket uit en Jan noemde gelijk de houtsoort.  Na 13 jaar moest de vloer weer opgeknapt worden. Jan heeft er weer eenprachtige vloer van gemaakt. Top bedrijf!

 

24-05-21 Desiree en Piet, Leimuiden

Na een waterschade is onze vloer gerepareerd, geschuurd en gelakt. Jan,
wij zijn heel blij met het resultaat! De vloer ligt er 30 jaar in en is weer
als nieuw! Jan, bedankt!

 

23-05-21 Jarno en Femke, Leiden

Jan Stelma heeft ons van vakkundig advies voorzien en heeft daarna
binnen één dag onze parketvloer opgeschuurd, de naden gefreesd en in de olie
gezet. Het resultaat is heel mooi geworden en de parketvloer ziet er weer
prachtig uit. Nogmaals bedankt!

 

19-05-21 Jan en Berthelle, Noordwijk aan Zee

Al 30 jaar een zeer tevreden klant! Jan werkt rustig, zorgvuldig en het resultaat is prachtig! Hij geeft goede informatie vooraf, de offerte is helder. Wij zijn zeer blije parketbezitters dankzij Jan zijn goede zorg en behandeling!

 

11-05-21 Linda, Lisse

Hallo Jan, ik wilde je nog even laten weten dat ik heel erg blij ben met het resultaat van de vloeren. Er is met veel aandacht en liefde aan gewerkt door Thomas. En het is ook nog eens een aardige jongen. Heel erg bedankt!

 

24-04-21 Coby den Elzen, Noordwijk

We zijn erg blij hoe alles zo goed en precies is gemaakt. We kunnen
iedereen Tropic parket aanbevelen. Top

 

19-04-21 de Bruijn, Voorhout

We zijn zeer tevreden. Onze oude eikenhouten vloer van ruim 20 jaar oud
laten opschuren en daarna verouderingsspray en whitewash olie er overheen. Het is erg mooi geworden. Snel en vakkundig. Aanrader dus. Voor een volgende keer weten we je te vinden!

 

11-04-21 Rob & Gerrie Boxhoorn, Oegstgeest

We zitten nu op een zeer strakke parketvloer. Genieten elke dag dankzij
het werk van Jan. Jan heeft parket gelegd in een nieuwe aanbouw woonkamer. Het oude parket van de woonkamer was helaas niet meer te verkrijgen maar Jan heeft parket uitgezocht wat bijna dezelfde kleurstelling heeft, top! Uiteraard alles geschuurd en gelakt. Bezoek heeft het nog niet eens in de gaten gehad.

 

30-03-21 Max & Mieke Holtes, Lisse
Onze parketvloer was gitzwart en lelijk met krassen geworden, We wisten het
zeker, nu een PVC vloer. Toch laten overhalen om de vloer door Tropic Parket te
laten schuren. En wat zijn we nu blij dat we daarvoor hebben gekozen. Wat een
geldig resultaat. Een vloer die mooier is dan toen hij jaren geleden nieuw werd
gelegd. Jan je bent een echte vakman en we zullen je met harte aanbevelen!

 

24-03-21 O. Thomas, Lisse Prima geregeld allemaal. De lariks-planken vloer is mooi gerenoveerd en we kunnen er weer een hele tijd mee voort. We zijn er erg blij mee. Ziet er weer uit als nieuw

 

01-03-21 Jan van Liempt, Kaageiland

Mijn oude vloer op laten schuren en opnieuw in de was laten zetten. Ben
zeer tevreden over de kwaliteit en uitstekende service. Alles volgens afspraak
en met oog voor detail! Vakmanschap , echte aanrader

 

01-03-21 Jeannette van den Broek, Oegstgeest

40 jaar geleden heeft Tropic Parket onze parketvloer gelegd en toen al
waren wij zeer tevreden over de kwaliteit van leggen en behandelen en ook over de prettige samenwerking. Vorige week heeft Tropic Parket onze parket een nieuwe behandeling gegeven. De vloer ziet er uit als nieuw en wij zijn zeer
tevreden!

 

27-02-21 Karel en Miranda van Breda, Sassenheim

Wat zijn wij ontzettend blij met onze "nieuwe " vloer. Echt vakmanschap! Netjes en schoon gewerkt. Top! Wij gaan reclame voor je maken.

 

07-02-21 H.L.G. Wieten, Leiden

Wegens waterschade aan de parketvloer in een zijkamer moest deze worden
verwijderd en opnieuw aangelegd aan het parket in de woonkamer. Het betreft een vloer die al jaren niet meer wordt gemaakt, maar de heer Stelma ging op zoek en vond nog een partij. Vervolgens heeft hij het nieuwe parket correct volgens afspraak en erg mooi gelegd. Als ik ooit weer een parketteur nodig heb zal ik me zeker tot de heer Stelma wenden!

 

23-12-20 Fiona Walsh, Noordwijk (Canada)

I have used Jan several times over the years for my wooden floors in
three different houses, for both installation and maintenance, including the
baseboards. The reason I keep going back is because of the quality of
workmanship, his reliability and his attention to customer service. There may
be less expensive options, but I would rather spend my money with a dependable one person company where you know you will very happy with the outcome. I cannot recommend Jan highly enough.

 

08-12-20 Peggy Driessen, Nieuw Vennep

Ontzettend mooi geworden wat een verandering wauw! omzettend blij mee en
erg netjes gedaan super tevreden!

 

06-12-20 Ton Slobbe, Hillegom

Het was een goede keuze, een goede planning en een fantastische uitvoering. Gedaan door een aardige, maar bovenal vakbekwame man. Aan de uitvoering is te zien, dat de hoge kwaliteit zijn eigen maatstaf is.

(Details maken het verschil.)

 

16-11-20  H. van Leeuwen, Voorhout

Het was verbazend om te zien hoe onze vuile parketvloer veranderde in een hele mooie vloer Dit was voor ons een hele opluchting. Ook de nieuwe renovatie plinten was een goede keuze. Wij zijn blij dat wij wederom Tropic Parket hebben gekozen , de eerste keer was wel erg lang geleden (1997).
Dit is het werk van een vakman. Chapeau Jan

 

09-11-20 Frank en Shirley, Sassenheim

Jan heeft onze parketvloer na waterschade gerepareerd, geschuurd en weer
strak in de lak gezet. De vloer ziet er uit als nieuw! Bedankt voor de vlotte
en goede service!

 

07-11-20 Albert Massier, Leiden

Zeer tevreden over nieuwe en geschuurde vloer! Uitstekend advies, mooi
vakwerk en ook nog tegen een alleszins redelijke prijs.

 

04-10-20 Duncan en Sandra, Voorhout

Onze oude houten vloer is omgetoverd tot een prachtige nieuwe vloer!
De kleur die je uitkiest, is ook echt de kleur die je krijgt.
Wij zijn enorm blij met de nieuwe look van onze houten vloer!

 

28-09-20  Leon Nieuwenhuijzen, Oegstgeest

Jan heeft ca 20 jaar geleden onze maple parketvloer geschuurd en gelakt

en we waren daar zeer tevreden over. Het was dus weer hard nodig dat er weer wat aan gedaan werd. Wat een klasse werk heeft Jan weer geleverd! Drie tot vier keer geschuurd alle nieten doorgedreveld en drie keer gelakt. Het is echt een compleet nieuwe vloer geworden, wat een vakwerk. 

Tevens gekozen voor maple plinten wat geheel echt afmaakt. 
Jan nogmaals bedankt voor het afleveren van dit stuk vakwerk.

 

24-09-20 P.vd Hilst, Leiden

Met drie kleinkinderen werd het nodig om onze geoliede eiken parketvloer
bestendig te maken tegen morsen en knoeien. Geoliede parketvloeren zijn mooi maar erg kwetsbaar voor vochtplekken. Jan Stelma van Tropic Parket heeft ons geadviseerd de vloer te laten schuren en lakken en bleek bij de uitvoering daarvan te beschikken over gouden handen. Het resultaat een prachtige 'nieuwe' vloer zonder dat dit noemenswaardig stof heeft veroorzaakt! Kortom goed advies, uitstekend vakmanschap en uitvoering.

Tropic Parket is een aanrader.

 

08-09-20 Sonja Shekem, Nieuw Vennep

Hartelijk dank voor het opschuren en in de olie en lak zetten van onze
houten vloer. Het is prachtig geworden en onze vloer ziet er als nieuw uit! We
kunnen Tropic Parket van harte aanbevelen! Hartelijke groet, Yanal en Sonja

 

30-08-20 W. de Graaf, Leiderdorp

Prettig contact met Jan. Komt zijn afspraken na. Heeft echt goed werk afgeleverd, de vloer is prachtig geworden! Een aanrader voor iedereen.

 

29-08-20 Ruud en Petra D, Warmond

Na 12 jaar was onze maple parketvloer flink verkleurd en zaten er aardig
wat krassen in. In twee dagen tijd heeft Jan Stelma de vloer geschuurd en drie
keer gelakt. De vloer heeft nu weer de originele kleur en ziet er uit als
nieuw.Vakwerk! We zijn er heel blij mee.

 

20-08-20 Norbert van Lochem, Sassenheim

Perfecte partner om in je eigen vakantie de vloer te laten schuren en 2x
mat te lakken.En natuurlijk heel tevreden met het resultaat. Leuk om foto’s te hebben ontvangen tijdens het schuren. Wat een verschil!

 

19-08-20 Francisco Gonzalez, Wassenaar (Italy)

Our previous house had a floor installed by Mr. Stelma. After 10 years the floor was still in excellent conditions. Recently we bought a new house. Even if we found cheaper options, we chose Mr. Stelma for our new floor. The final quality in material and installation confirms it was a good decision. Mr. Stelma is a very experienced professional and we look forward to enjoying the floor again for more than 10 years.

 

18-08-20 Fam. van der Stel, Voorhout

Fijne service, eerlijk advies en echt vakmanschap. Onze vloer is opnieuw geschuurd en gelakt. Het is een hele andere vloer geworden, wij zijn er erg blij mee!

 

07-08-20 Sandra en Johan van Polanen, Lisse

Nogmaals super bedankt voor de prachtige vloer. 

Het is zo mooi geworden en dat in 1 dag! Dit maakt onze woonkamer helemaal af en kunnen we weer jaren genieten

 

27-07-20  Daniël en Sophie H. te Leiden

Dag Jan, Bedankt voor het bericht. Het bedrag is inmiddels overgemaakt. We zijn erg blij met de vloer, hij is als nieuw! We hopen er inderdaad jaren plezier van te hebben. Na de vakantie komen we nog eens langs voor onderhoudsspullen. We wensen je een fijne vakantie in Frankrijk. Groeten Daniël en Sophie

 

17-07-20 A. Looman, Bennebroek

Onze vloer is geschuurd en opnieuw voorzien van een 3 laklagen, matte
lak. Het is super mooi geworden, het lijkt net of de vloer in de was staat.
Prachtig. De werkzaamheden vielen mij alles mee en bijna geen stof! Ik ga ervan genieten

 

13-07-20 Suzanne en Carsten D., Voorschoten

Geachte heer Stelma, Zojuist hebben we het verschuldigde bedrag overgemaakt. Nogmaals willen we u bedanken voor al uw moeite, we zijn blij met de nieuwe vloer en de uitstraling die die heeft op onze beneden verdieping. Vriendelijke groeten Susanne en Carsten  

 

27-06-20 Alfred en Nel, Lisse

Onze oude vloer is na schuren in de olie gezet en 2 x lakken als nieuw!!
Kortom wij zijn zéér tevreden met het resultaat en over vakman Jan

 

10-06-20 K. Barnhoorn, Noordwijk

Onze vloer ligt prachtig. Ben er heel blij mee. Wij kunnen er weer jaren van genieten. Jan top gedaan en bedankt weer

 

23-04-20 P. Blom, Roelofarendsveen

Grenen vloer weer keurig
geschuurd en gelakt. Kan weer jaren mee.
Dik tevreden met deze klus van Jan.

 

23-12-19 M. v.d. Mark, Sassenheim

Beuken parketvloer keurig geschuurd door Tropic Parket . 

De vloer ziet er weer uit als nieuw, alleen is de vloer nu veel lichter en dus mooier. Prettige en zeer goede manier van werken door de heer Stelma.

 

02-12-19  P. van Bentem, Noordwijkerhout

Zestien jaar geleden heeft Jan onze eiken vloer gelegd en die was kwalitatief nog steeds prima. Alleen smaken veranderen dus wilden we een nieuwe kleur. Jan heeft de vloer opgeschuurd en gewoon blank drie keer in de lak gezet. Het is weer een compleet nieuwe vloer nu; vakwerk!!!

 

27-11-19 R. Brokking Warmond

Het vakmanschap en de jarenlange ervaring zijn belangrijke assets van Tropic Parket. Na een goede inventarisatie, enkele maanden terug, heeft Jan Stelma kort gelden met bekwaam schuur- en lakwerk en daarbij de nodige uitleg en toelichting onze eiken parketvloer in een kleine week tijd weer als nieuw doen herleven. Er is knap en deskundig werk geleverd, iedereen aan te bevelen!

 

14-11-19 M. Randsdorp, Lisse

Wij waren al een tijd van plan onze eiken parketvloer op te laten knappen. Bij buren enkele huizen verderop heeft Tropic Parket enige tijd terug de vloer geschuurd en gelakt. Daar werd ik op geattendeerd omdat er uitstekend werk was verricht. Een blik bij die buren bevestigde dit  beeld: een prachtig opgeknapte vloer. Zodoende heb ik ook Tropic Parket benaderd. De vloer is na een afspraak beoordeeld waarbij een duidelijke prijsopgaaf is gegeven. Een standaard prijs voor het schuren en lakken per m2 en spijkertjes verzinken - niet altijd nodig - ging per uur omdat dit werk van te voren niet in te schatten is. Ik heb een uitstekend advies gekregen over de te gebruiken lak, gebaseerd op jarenlange ervaring. Wij wilden aanvankelijk Skilt lak, maar dat werd ons toch ontraden. Een advies dat later toevallig door een andere deskundige ook werd gegeven.
Het resultaat is werkelijk prachtig geworden! De vloer is nog nooit zo mooi blank en mat geweest als nu (en hij ligt er al 32 jaar). Het oogt als blank onbewerkt eiken zonder lak (terwijl hij 3x gelakt is). Echt vakwerk met een grote "'V". In drie dagen was de hele klus gedaan inclusief het
aanbrengen van nieuwe plinten wat ook, ondanks onregelmatigheden in de vloer waar niets aan te doen is, maximaal mooi is geworden. Er is uitermate net gewerkt (nauwelijks stof in huis). Maar bovenal is het geweldig mooi, en echt vakbekwaam uitgevoerd. Jan is bovendien ook nog een plezierige man om over de vloer te hebben. Ik beveel Tropic Parket daarom zeker van harte aan. 

Een uitermate betrouwbaar en heel goed adres.

 

14-10-2019 M. Enter, Lisse

Na een lekkage was mijn vloer toe aan een opschuurbeurt. 

20 jaar geleden is deze vloer door Tropic Parket gelegd. 

Na de "opschuurbehandeling" is mijn essenvloer weer als nieuw.

Een prachtig resultaat en ben er erg blij mee. 

Heel goed gedaan!

 

29-09-2019 Fam. Arkensteijn, Voorhout

Een ruim 30 jaar oude vloer weer als nieuw met totaal andere uitstraling!!  Inmiddels hebben wij heel goede ervaring met Tropic Parket zowel in onze eerdere woning in Katwijk als wel in onze woning in Voorhout. Bijna 25 jaar geleden heeft Jan Stelma het parket na  verbou-wing van de woonkamer uitgetand en aangeheeld. Nu na bijna 25 jaar werd het tijd om de vloer te renoveren en ook nu weer blijkt dat Tropic Parket daarvoor de juiste keuze is geweest. In een dag tijd heeft de vloer door toedoen van Jan een complete metamorfose ondergaan en is weer
als nieuw. Wij zijn er erg blij mee en kunnen Tropic Parket als geen ander
aanbevelen als het gaat om het leggen of renoveren van een parketvloer.

 

25-09-2019 Michiel de Jager, Lisse

Jan heeft erg goed werk geleverd en het resultaat heeft onze verwachting overtroffen. De uitgevoerde werkzaamheden betroffen het schuren, oliën en lakken (2x) van onze eikenhouten vloer en het uitvoeren van enkele herstelwerkzaamheden. De vloer is weer als nieuw. We bevelen Jan dus zeker aan voor iedereen die een parketvloer heeft die
een opknapbeurt kan gebruiken!

 

21-09-2019 Leny van Weeren, Oegstgeest

In mijn nieuwe huis was het eiken parket vergeeld. 

Na de behandeling van Tropic Parket is het als nieuw! 

Het is heel mooi geworden. 

Van te voren de afloop en de prijs besproken, en daarbij bleef het ook. 

Heel fijn, kan ik aanbevelen.

 

16-09-2019 Wim de Koning, Delft

Jan heeft in 4 dagen tijd (lak moet tijd hebben om te drogen) onze
vloer, welke meer dan 20 jaar niet geschuurd was, hersteld. We hebben feitelijk weer een nieuwe vloer en zijn zeer tevreden over het resultaat. Jan denkt mee en werkt punctueel en heeft een zeer ruime ervaring en weet waar hij over praat. Als ik in mijn vrienden- kenniskring een vraag krijgt of ik kan Jan wil aanbevelen, zal ik het zeker doen.

 

30-08-2019 Jaap Maassen, Wassenaar

Wij hebben meerdere keren in meerdere huizen een parketvloer laten aanleggen door Tropic Parket. Het is een zeer professioneel bedrijf dat echt top vakwerk aflevert met een motiverende crew .

 

04-07-2019  J v.d. Vlugt, Sassenheim

Puur vakmanschap, stuk parket aangelegd, daarna de hele vloer geschuurd, je ziet geen verschil, ziet er weer prachtig uit

28-05-2019  Fam. Hoek, Voorhout

Na 16 jaar (vloer is al 23 jaar)gaat het dan toch eindelijk weer gebeuren, het parket wordt geschuurd! Zo vergeeld als de lak was, zo modern en licht is het nu, wat een verschil! Vloer is nu met een mooie matte lak afgewerkt. Ziet er super strak uit, heel blij mee! Na de rest van de kozijnen en plafond ook opnieuw te hebben geschilderd, wonen we weer in een nieuw huis!

Thanks! Fam Hoek

 

26-05-2019  Fam. Bezemer, Noordwijkerhout

Alle complimenten voor de heer Jan Stelma, allereerst met de vakkundige hulp bij de keuze van onze visgraatparket vloer, daarna de flexibiliteit met de planning en de uiteindelijke uitvoering van de vloer. 

In week 20 en 21, mei 2019 heeft Jan zowel de ondervloer als ook de visgraat parketvloer gelegd.
We zijn er bijzonder tevreden over en gaan met veel plezier naar onze
nieuwbouwwoning. We kijken dagelijks naar een houten vloer die optimaal past bij onze levensstijl en inrichting.

Jan nogmaals vol lof en hartelijk bedankt!

 

22-03-2019 Sprenger, Haarlem

Vakman; houten vloer weer als nieuw. We zijn er blij mee.

 

21-03-2019 Irene Wagenaar,Alphen a/d Rijn

Deze week heeft Tropic Parket een prachtige nieuwe vloer (laminaat) gelegd in ons huis. Trefwoorden: goed en vriendelijk advies bij de keuze van de vloer, vakwerk en keurige afwerking, voelt vertrouwd! Kortom, een echte aanrader!!

 

19-03-2019 Patricia Hoogervorst, Sassenheim

De heer Stelma heeft afgelopen week onze vergeelde eiken parketvloer omgetoverd in een hippe lichte vloer. Hij heeft een prachtige strakke vloer afgeleverd waar wij erg blij mee zijn. Een prettig en betrouwbaar adres om uw vloer te laten doen.

 

09-03-2019 Paulien Meijer, Bloemendaal

Wederom heb ik Jan Stelma een vloer laten opknappen. Ditmaal een eiken parket. Ik wilde de vloer zo naturel mogelijk zonder vergeling en de plinten laten vervangen.
Het is een plaatje geworden!
Jan werkte snel en super netjes. Een echte vakman. Ik ben heel blij met mijn “nieuwe” vloer

 

15-02-2019 Mordhorst, Hendrik Ido Ambacht

Snelle service!
goed afspraken, levering op tijd en goed!
goede prijs kwaliteit verhouding.
vakwerk, strak in de lak.
een
aanrader
!!

 

31-03-2019 Denise, Poortugaal

Na een uitgebreide verbouwing werd ons nieuwe huis helemaal afgemaakt met een prachtige vloer van Tropic Parket! Vanaf de verkoop tot de oplevering goed geholpen met adviezen (wij hadden een slechte cementvloer en dat moest aangepast worden). Jan Stelma is een echte vakman die geen consessies doet aan kwaliteit. Het betreft een grote visgraat vloer in de woonkamer, 3 kamers en 2 gangen met brede eikenhouten planken. Dit alles in dezelfde (onbehandelde look) afwerking als de visgraat vloer. Uiteraard met overal strak aangebrachte plinten. Ook zeer onderhoudsvriendelijk. Wij hebben er elke dag plezier van. Echt een aanrader!

 

23-12-2018  SJORS, Oegstgeest

Prachtige houten Ahorn vloer weer. Vloer is 25 jaar oud, maar zier er weer uit als nieuw. Met een nieuwe afwerklaag, waardoor de vloer niet meer geel wordt. kortom eruit blijft zien alsof hij net gelegd is. vakwerk!

 

19-12-2018  W. Eken, Hoofddorp

Kamperen in je eigen huis. Dat overkomt je wanneer je besloten hebt je parket vloer op te laten knappen. Een krappe week huisden we overal in het huis behalve in de kamer. Echter dit z.g. kamperen was de moeite waard. De vloer ziet er weer uit als nieuw en wij zijn uitermate tevreden over het uiteindelijke resultaat. Vakwerk!!

 

26-10-2018 J.van der Veen, Rijnsburg

In een paar dagen werd onze vloer weer als nieuw. Wij hebben met veel respect gekeken naar het vakmanschap en de precisie waarmee dat gebeurde. Petje af!

 

23-10-2018 Fam. van der Holst-Degens, Sassenheim

We hadden een donkere eikenvloer maar die is nu heel mooi licht geworden. Ziet er prachtig uit! Plintenwerk is heel netjes gedaan. Goede service!

 

20-10-2018 Schaap, Katwijk ZH

Onze houten vloer van 22 jaar oud is weer als nieuw! Vakwerk.

 

27-09-2018  B. Blokhuizen, Lisse

Onze maple parketvloer ziet er na uw zeer vakkundige behandeling weer fantastisch uit!! we zijn er heel blij mee, het resultaat is boven verwachting. Onze zoon zegt: "het lijkt wel marmer"
heel hartelijk dank voor deze heel schoon uitgevoerde klus!!
Fam. B. Blokhuizen

 

20-09-2018 Carla Reumerman, Voorhout
Onze vloer is prachtig geworden!
Jan heeft er echt zijn best op gedaan.
En hij had wat hele goede tips!
Wij zijn super tevreden!


09-09-2018 Rineke Rust, Oegstgeest
In mijn nieuwe woning heeft Jan Stelma de parketvloer fantastisch
opgeknapt. Als nieuw. IK ben er reuze blij mee.
Ook in het verleden heb ik al eerder diverse malen mooi resultaat gekregen door behandeling van Tropic Parket! Goed advies, prima service. Aanrader!


06-06-2018  Carla Moons, Noordwijkerhout
Het parket van mijn beneden verdieping was aan een nieuwe laklaag toe. Goede referenties leidde mij naar Parketvloerenbedrijf Tropic Parket. In goed overleg met de Heer Jan Stelma werd gekozen voor een aangepaste kleur lak.
Na het schuren kreeg Jan de huissleutel en ik ben 2 dagen niet thuis geweest. Bij thuiskomst een fantastisch gelakte vloer, ook onder en achter de radiatoren, en in de (vele ) moeilijke hoeken !.
Geen enkele beschadiging. Ik ervaar Jan Stelma als een betrouwbare ,professionele parketteur, die zorgvuldig te werk gaat in andermans woonruimte en.....alles netjes en schoon achterlaat!
Dank Jan , het is echt genieten.


03-06-2018 Klaas Egas, Lisse
Onze 40 jaar oude licht eiken parketvloer was na 25 jaar hard toe aan een tweede opknapbeurt. De vette laag polish en vuil vergde een grove korrel op de schuurmachine. Verbazend hoeveel volume in de stofzakken eraf kwam! Opnieuw vakkundig in de lak gezet ziet de vloer eruit als nieuw. De ruimtewerking is terug! Parketvloerenbedrijf Tropic Parket zegt waar het op staat en doet wat-ie zegt. (En dat het eind mei 30 graden zou worden viel buiten hun competentie...). Alle lof voor dit vakwerk.


26-05-2018 Lucy Van Der Tas, Noordwijk
Mijn parketvloeren zien er weer uit als nieuw. Zoooo mooi. Ik zal er jaren van genieten. Bedankt!


25-05-2018 Fam. Bakker, Leiden
Onze Amerikaans eikenhouten vloer was 7 jaar geleden al eens geschuurd en gelakt door Parketvloerenbedrijf Tropic Parket. Nu hadden we waterschade door de stadsverwarming installatie en moest er een stuk vervangen worden. Uiteraard weer Tropic benaderd. Door ook nog een deels kapotte ondervloer was het geen makkelijke klus, zeker door het hoogteverschil wat opgelost moest worden. Het resultaat is echter grandioos. Na drie keer schuren en lakken is de vloer nu mooier dan ooit. Er is absoluut niet te zien dan er planken vervangen zijn. Parketvloerenbedrijf Tropic Parket staat voor pure klasse tegen een eerlijke prijs. Wij zullen hem in onze kennissenkring aan iedereen aanbevelen!

17-05-2018. Kyomi ten Have, Lisse
Bij de aankoop van onze nieuwe woning lag er al een prachtige massief eikenhouten vloer in de woning. De vloer was echter wel aan een opknapbeurt toe. Eerst navraag gedaan bij een ander bedrijf en de raadde ons aan een nieuwe vloer te nemen, daar schuren onmogelijk zou zijn (de vloer is zwevend gelegd). Daarna contact opgenomen met Jan Stelma. Hij was direct ontzettend enthousiast over onze vloer en wilde graag aan de slag. Na het schuren wilde we eigenlijk de kleur zo houden zoals de vloer van nature was. Dit kon allemaal geregeld worden. Hij is zelfs nog op Hemelvaart terug gekomen omdat laatste laag aan te brengen. GEWELDIGE SERVICE!!!
Het ziet er prachtig uit en wij zijn meer dan tevreden!


17-03-2018 Fam.Tromp, Oegstgeest
20 jaar geleden legde dhr. Stelma bij ons een nieuwe parketvloer. Daar moest nu een stuk worden bijgelegd en alles opnieuw geschuurd en gelakt. Het resultaat is prachtig. Het werk werd snel en schoon uitgevoerd. Dhr.Stelma is een ware parketteur met liefde voor zijn vak. Onze welgemeende complimenten! En onze hartelijke dank natuurlijk.


19-12-2018 Fam Van de Graaf, Sassenheim

De oude eiken visgraat vloer met merbau bies in ons jaren 30 huis was op veel plekken verkleurd, van heel donker tot heel licht, en moest bovendien na onze verbouwing worden aangepast en aangeheeld. Dit is zeer vakkundig door Jan Stelma uitgevoerd. We hebben nu een prachtige licht eiken vloer met merbau bies. Van verkleuringen en verschillen oud/nieuw is werkelijk niets meer te zien. Goede adviezen gekregen. Echt een heel mooi resultaat!


02-02-2018 John Borgmeier, Noordwijkerhout
Dhr. Stelma van Parketvloerenbedrijf Tropic Parket heeft ons uitstekend geholpen bij het herstel en renovatie van onze parketvloer. Een deel van het oppervlak moest worden vernieuwd (waterschade) en de gehele merbau visgraat vloer (180M2) moest worden geschuurd en behandeld. Het resultaat - door de vakkundige aanpak van Stelma - is een volledig nieuwe vloer. Alle beschadigingen en kleurverschillen van de 18 jaar oude parketvloer zijn
verdwenen.


26-01-2018 Lia, Den Haag
In mijn nieuwe appartement ligt een gelakte merbau houten vloer van 25 jaar oud, met vlekken en vervuiling. De heer Stelma heeft de vloer geschuurd en in de olie gezet, en het is een prachtige matte vloer geworden, als nieuw. Ik vond het ook heel prettig dat ik steeds met foto's en een filmpje op de hoogte werd gehouden van de voortgang. Heel blij met het resultaat, bedankt!


18-12-2017  Paul Flach, Oegstgeest
Omdat wij ons huis verkocht hebben aan één van onze kinderen wilden wij het huis netjes achterlaten. De heer Stelma heeft de parketvloer helemaal kaal geschuurd, prachtig mooi opnieuw geolied en gelakt in de kleur die onze zoon en schoondochter hadden uitgekozen. Ziet er uit nog mooier als nieuw! De heer Stelma is een geweldige vakman, het had gewoon niet mooier
gekund!


06-12-2017 Fam. Leenheer, Sassenheim
De sterk vervuilde parketvloer in ons nieuwe huis is door dhr Stelma grondig onder handen genomen. Het resultaat van het schuren, lakken en vervangen van de plinten is een prachtige, natuurlijk ogende vloer die weer jaren mee kan. Veel dank ook voor de goede adviezen en de getoonde flexibiliteit vanwege onze krappe deadline!


27-12-2017 Louis & Lidy Verwer, Lisse
Na er 25 jaar met opgroeiende kinderen op geleefd te hebben was onze grenen vloer wel een keer aan een opknapbeurt toe, niet alleen vanwege de vele "gebruikssporen", maar ook de kleur was niet meer van deze tijd. Na bezoek van Jan aan huis en een tweetal bezoeken van ons aan zijn showroom heeft Jan de vloer, na gedegen advies, opgeschuurd en in een whitewash olie gezet en afgewerkt met 2 lagen super matte lak. Snel, schoon, netjes en volledig volgens afspraak gewerkt! Het resultaat is verbluffend en in één woord: prachtig! Diverse reacties waren al dat men dacht dat we een nieuwe vloer hadden en dat is ook eigenlijk zo, alleen voor een prijs waar geen nieuwe vloer tegen op kan. De enige die niet enthousiast was, was de poes. Die mocht drie dagen niet naar binnen en is nu beledigd, maar dat gaat wel weer over. Jan, nogmaals super bedankt.


21-11-2017  Fam. Einmahl, Haarlem
John en Trudy Einmahl Na goede voorlichting en advies kwam "jan". Bij de eerste baan schuren was het vertrouwen compleet. Resultaat na 4 dagen was "geweldig" Kamer,gang en Keuken als nieuw. We zijn heel blij.Te meer omdat de schade van het luik niet meer te zien is.Jan hartstikke bedankt.


19-10-2017  Pol en Anke Briet, Leiden
De vloer in onze zitkamer, twintig jaar geleden gelegd, is geschuurd en gelakt door heer Jan Stelma met een prachtig resultaat. En er zit een stofzuiger op zijn schuurmachine, dus we hadden nul stof of zaagsel! Het bijzondere was verder dat hij eerst de ene helft van de kamer behandeld heeft nadat we alle meubilair naar de andere kant hadden geschoven, en na een dag drogen, de andere helft. Dat alles in 4 dagen. Prima!


03-09-2017 Fred Droog, Lisse
De vloer hebben we de tweede keer laten schuren en lakken ( in 20 jaar). Ook nu weer door Tropic Parket. Wij verbleven elders. maar na terugkomst troffen wij een heel mooie vloer aan. Alles keurig achter gelaten. Jan verdient een groot compliment.


09-08-2017  Fam. Van der Plas, Katwijk

Onze 13 jaar oude vloer die zeer vergeeld en versleten was is geschuurd en afgewerkt met Pall-X Zero voor een onbehandelde look. Zo mooi! We zijn er heel blij mee en Jan Stelma is een echte vakman.


09-08-2017 Caroline ter Avest, Oegstgeest
Wij hebben zowel ons bestaande houten aanrechtblad als onze houten vloer laten schuren en lakken door dhr. Stelma. Dit heeft geleid tot een metamorfose waar we al lang naar op zoek waren. Wij genieten elke dag opnieuw van het geleverde vakwerk. De deskundigheid van dhr. Stelma is zeldzaam goed.


03-08-2017 Fam. Kimman, Voorschoten
Onze eiken vloer is door Jan Stelma met zeer veel vakmanschap en oog voor detail aangeheeld (stukken plank vervangen), geschuurd (inclusief v-groeven) en mat gelakt. Het is prachtig geworden.


06-07-2017 Fam. Jansen, Lisse

Onze parketvloer is na 20 jaar geschuurd en weer in de lak gezet. We zijn er echt zeer tevreden over. Onze vloer is nog nooit zo mooi geweest. Bedankt Jan!


18-06-2017 Jos van der Vlugt, Oude Wetering
Onze 10 jaar oude parketvloer is geschuurd en daarna geolied in een white wash kleur. Zeer vakkundig gedaan tegen een goede prijs. De vloer is weer als nieuw!


31-05-2017 Carlo Verhart, Noordwijkerhout

Wij zijn zeer tevreden over Parketvloerenbedrijf Tropic Parket. De vloer is echt een plaatje geworden. De prijs - kwaliteitsverhouding is goed en Jan is een echte vakman.


30-05-2017  Paulien Meijer, Bloemendaal

Jan Stelma is de beste houten vloerenman die er is! Heel vakkundig, eerlijk en snel! Ik ben meer dan tevreden.
Groet van Paulien