Bel of kom langs bij Parketvloerenbedrijf Tropic Parket in Lisse/Sassenheim

Een parketvloer zonder zorgen, voor vandaag en morgen. Dat vinden wij belangrijk! Daarom komen wij graag bij u thuis om de mogelijkheden voor een houten vloer met u te bespreken. Ons advies is gratis en vrijblijvend. U bent tevens van harte welkom in de showroom op zaterdagen tussen 09.00 uur en 16.00 uur (andere tijden doordeweeks ook mogelijk op afspraak). Hier kunt u stalen bekijken, vragen stellen en lak uitkiezen. De showroom valt weliswaar onder het grondgebied van Lisse maar ligt helemaal tegen Sassenheim aan. Dus als u ons wilt bezoeken: niet helemaal naar Lisse rijden dus!

Parketvloerenbedrijf Tropic Parket is iedere dag telefonisch bereikbaar op 0252 - 21 71 80. U kunt ook een e-mail sturen of het contactformulier invullen.

Contactformulier

*Verplicht

Contactgegevens

Parketvloerenbedrijf Tropic Parket

Heereweg 470B
2161 DH Lisse


Routebeschrijving


Telefoon

 0252 - 21 71 80


Email_

 info@tropic-parket.nl

Openingstijden showroom

Zaterdag 09:00 - 16:00

Laat ons weten wat u van de dienstverlening van Tropic Parket vindt

Reacties

2019.09.16 Wim de Koning, Delft

Jan heeft in 4 dagen tijd (lak moet tijd hebben om te drogen) onze
vloer, welke meer dan 20 jaar niet geschuurd was, hersteld. We hebben feitelijk weer een nieuwe vloer en zijn zeer tevreden over het resultaat. Jan denkt mee en werkt punctueel en heeft een zeer ruime ervaring en weet waar hij over praat. Als ik in mijn vrienden- kenniskring een vraag krijgt of ik kan Jan wil aanbevelen, zal ik het zeker doen.


2019.08.30 Auteur Jaap Maassen, Wassenaar

Wij hebben meerdere keren in meerdere huizen een parketvloer laten aanleggen door Tropic Parket. Het is een zeer professioneel bedrijf dat echt top vakwerk aflevert met een motiverende crew .


2019.07.04 Auteur J v.d. Vlugt, Sassenheim

Puur vakmanschap, stuk parket aangelegd, daarna de hele vloer geschuurd, je ziet geen verschil, ziet er weer prachtig uit

2019.05.28 Auteur Fam. Hoek, Voorhout

Na 16 jaar (vloer is al 23 jaar)gaat het dan toch eindelijk weer gebeuren, het parket wordt geschuurd! Zo vergeeld als de lak was, zo modern en licht is het nu, wat een verschil! Vloer is nu met een mooie matte lak afgewerkt. Ziet er super strak uit, heel blij mee! Na de rest van de kozijnen en plafond ook opnieuw te hebben geschilderd, wonen we weer in een nieuw huis!

Thanks! Fam Hoek


2019.05.26 Auteur Fam. Bezemer, Noordwijkerhout

Alle complimenten voor de heer Jan Stelma, allereerst met de vakkundige hulp bij de keuze van onze visgraatparket vloer, daarna de flexibiliteit met de planning en de uiteindelijke uitvoering van de vloer. 

In week 20 en 21, mei 2019 heeft Jan zowel de ondervloer als ook de visgraat parketvloer gelegd.
We zijn er bijzonder tevreden over en gaan met veel plezier naar onze
nieuwbouwwoning. We kijken dagelijks naar een houten vloer die optimaal past bij onze levensstijl en inrichting.

Jan nogmaals vol lof en hartelijk bedankt!


2019.03.22 Auteur Sprenger, Haarlem

Vakman; houten vloer weer als nieuw. We zijn er blij mee.


2019.03.21 Auteur Irene Wagenaar,Alphen a/d Rijn

Deze week heeft Tropic Parket een prachtige nieuwe vloer (laminaat) gelegd in ons huis. Trefwoorden: goed en vriendelijk advies bij de keuze van de vloer, vakwerk en keurige afwerking, voelt vertrouwd! Kortom, een echte aanrader!!


2019.03.19 Auteur Patricia Hoogervorst, Sassenheim

De heer Stelma heeft afgelopen week onze vergeelde eiken parketvloer omgetoverd in een hippe lichte vloer. Hij heeft een prachtige strakke vloer afgeleverd waar wij erg blij mee zijn. Een prettig en betrouwbaar adres om uw vloer te laten doen.


2019.03.09 Auteur Paulien Meijer, Bloemendaal

Wederom heb ik Jan Stelma een vloer laten opknappen. Ditmaal een eiken parket. Ik wilde de vloer zo naturel mogelijk zonder vergeling en de plinten laten vervangen.
Het is een plaatje geworden!
Jan werkte snel en super netjes. Een echte vakman. Ik ben heel blij met mijn “nieuwe” vloer2019.02.15 Auteur Mordhorst, Hendrik Ido Ambacht

Snelle service!
goed afspraken, levering op tijd en goed!
goede prijs kwaliteit verhouding.
vakwerk, strak in de lak.
een
aanrader!!2019.01.31 Auteur Denise, Poortugaal

Na een uitgebreide verbouwing werd ons nieuwe huis helemaal afgemaakt met een prachtige vloer van Tropic Parket! Vanaf de verkoop tot de oplevering goed geholpen met adviezen (wij hadden een slechte cementvloer en dat moest aangepast worden). Jan Stelma is een echte vakman die geen consessies doet aan kwaliteit. Het betreft een grote visgraat vloer in de woonkamer, 3 kamers en 2 gangen met brede eikenhouten planken. Dit alles in dezelfde (onbehandelde look) afwerking als de visgraat vloer. Uiteraard met overal strak aangebrachte plinten. Ook zeer onderhoudsvriendelijk. Wij hebben er elke dag plezier van. Echt een aanrader!


2018.12.23 Auteur SJORS, Oegstgeest

Prachtige houten Ahorn vloer weer. Vloer is 25 jaar oud, maar zier er weer uit als nieuw. Met een nieuwe afwerklaag, waardoor de vloer niet meer geel wordt. kortom eruit blijft zien alsof hij net gelegd is. vakwerk!


2018.12.19 Auteur W. Eken, Hoofddorp

Kamperen in je eigen huis. Dat overkomt je wanneer je besloten hebt je parket vloer op te laten knappen. Een krappe week huisden we overal in het huis behalve in de kamer. Echter dit z.g. kamperen was de moeite waard. De vloer ziet er weer uit als nieuw en wij zijn uitermate tevreden over het uiteindelijke resultaat. Vakwerk!!


2018.10.26 Auteur J.van der Veen, Rijnsburg

In een paar dagen werd onze vloer weer als nieuw. Wij hebben met veel respect gekeken naar het vakmanschap en de precisie waarmee dat gebeurde. Petje af!


2018.10.23 Auteur Fam. van der Holst-Degens, Sassenheim

We hadden een donkere eikenvloer maar die is nu heel mooi licht geworden. Ziet er prachtig uit! Plintenwerk is heel netjes gedaan. Goede service!


2018.10.20 Auteur Schaap, Katwijk ZH

Onze houten vloer van 22 jaar oud is weer als nieuw! Vakwerk.


2018.09.27 Auteur B. Blokhuizen, Lisse

onze maple parketvloer ziet er na uw zeer vakkundige behandeling weer fantastisch uit!! we zijn er heel blij mee, het resultaat is boven verwachting. Onze zoon zegt: "het lijkt wel marmer"
heel hartelijk dank voor deze heel schoon uitgevoerde klus!!
Fam. B. Blokhuizen


2018.09.20 Auteur Carla Reumerman, Voorhout
Onze vloer is prachtig geworden!
Jan heeft er echt zijn best op gedaan.
En hij had wat hele goede tips!
Wij zijn super tevreden!


2018.09.09 Auteur Rineke Rust, Oegstgeest
In mijn nieuwe woning heeft Jan Stelman de parketvloer fantastisch opgeknapt. Als nieuw. IK ben er reuze blij mee.
Ook in het verleden heb ik al eerder diverse malen mooi resultaat gekregen door behandeling van Parketvloerenbedrijf Tropic Parket! Goed advies, prima service. Aanrader!


2018.06.05 Auteur Carla Moons, Noordwijkerhout
Het parket van mijn beneden verdieping was aan een nieuwe laklaag toe. Goede referenties leidde mij naar Parketvloerenbedrijf Tropic Parket. In goed overleg met de Heer Jan Stelma werd gekozen voor een aangepaste kleur lak.
Na het schuren kreeg Jan de huissleutel en ik ben 2dagen niet thuis geweest.
Bij thuiskomst een fantastisch gelakte vloer, ook onder en achter de radiatoren, en in de (vele ) moeilijke hoeken !.
Geen enkele beschadiging. Ik ervaar Jan Stelma als een betrouwbare ,professionele parketteur, die zorgvuldig te werk gaat in andermans woonruimte en.....alles netjes en schoon achterlaat!
Dank Jan , het is echt genieten.


2018.06.03 Auteur Klaas Egas, Lisse
Onze 40 jaar oude licht eiken parketvloer was na 25 jaar hard toe aan een tweede opknapbeurt. De vette laag polish en vuil vergde een grove korrel op de schuurmachine. Verbazend hoeveel volume in de stofzakken eraf kwam! Opnieuw vakkundig in de lak gezet ziet de vloer eruit als nieuw. De ruimtewerking is terug! Parketvloerenbedrijf Tropic Parket zegt waar het op staat en doet wat-ie zegt. (En dat het eind mei 30 graden zou worden viel buiten hun competentie...). Alle lof voor dit vakwerk.


2018.05.26 Auteur Lucy Van Der Tas, Noordwijk
Mijn parketvloeren zien er weer uit als nieuw. Zoooo mooi. Ik zal er jaren van genieten. Bedankt!


2018.05.25 Auteur Fam. Bakker, Leiden
Onze Amerikaans eikenhouten vloer was 7 jaar geleden al eens geschuurd en gelakt door Parketvloerenbedrijf Tropic Parket. Nu hadden we waterschade door de stadsverwarming installatie en moest er een stuk vervangen worden. Uiteraard weer Tropic benaderd. Door ook nog een deels kapotte ondervloer was het geen makkelijke klus, zeker door het hoogteverschil wat opgelost moest worden. Het resultaat is echter grandioos. Na drie keer schuren en lakken is de vloer nu mooier dan ooit. Er is absoluut niet te zien dan er planken vervangen zijn. Parketvloerenbedrijf Tropic Parket staat voor pure klasse tegen een eerlijke prijs. Wij zullen hem in onze kennissenkring aan iedereen aanbevelen!

2018.05.17 Auteur Kyomi ten Have, Lisse
Bij de aankoop van onze nieuwe woning lag er al een prachtige massief eikenhouten vloer in de woning. De vloer was echter wel aan een opknapbeurt toe. Eerst navraag gedaan bij een ander bedrijf en de raadde ons aan een nieuwe vloer te nemen, daar schuren onmogelijk zou zijn (de vloer is zwevend gelegd). Daarna contact opgenomen met Jan Stelma. Hij was direct ontzettend enthousiast over onze vloer en wilde graag aan de slag. Na het schuren wilde we eigenlijk de kleur zo houden zoals de vloer van nature was. Dit kon allemaal geregeld worden. Hij is zelfs nog op Hemelvaart terug gekomen omdat laatste laag aan te brengen. GEWELDIGE SERVICE!!!
Het ziet er prachtig uit en wij zijn meer dan tevreden!


2018.03.17 Auteur Fam.Tromp, Oegstgeest
20 jaar geleden legde dhr. Stelma bij ons een nieuwe parketvloer. Daar moest nu een stuk worden bijgelegd en alles opnieuw geschuurd en gelakt. Het resultaat is prachtig. Het werk werd snel en schoon uitgevoerd. Dhr.Stelma is een ware parketteur met liefde voor zijn vak. Onze welgemeende complimenten! En onze hartelijke dank natuurlijk.


2018.02.19 Auteur Fam Van de Graaf, Sassenheim
De oude eiken visgraat vloer met merbau bies in ons jaren 30 huis was op veel plekken verkleurd, van heel donker tot heel licht, en moest bovendien na onze verbouwing worden aangepast en aangeheeld. Dit is zeer vakkundig door Jan Stelma uitgevoerd. We hebben nu een prachtige licht eiken vloer met merbau bies. Van verkleuringen en verschillen oud/nieuw is werkelijk niets meer te zien. Goede adviezen gekregen. Echt een heel mooi resultaat!


2018.02.02 Auteur John Borgmeier, Noordwijkerhout
Dhr. Stelma van Parketvloerenbedrijf Tropic Parket heeft ons uitstekend geholpen bij het herstel en renovatie van onze parketvloer. Een deel van het oppervlak moest worden vernieuwd (waterschade) en de gehele merbau visgraat vloer (180M2) moest worden geschuurd en behandeld. Het resultaat - door de vakkundige aanpak van Stelma - is een volledig nieuwe vloer. Alle beschadigingen en kleurverschillen van de 18 jaar oude parketvloer, zijn verdwenen.


2018.01.26 Auteur Lia, Den Haag
In mijn nieuwe appartement ligt een gelakte merbau houten vloer van 25 jaar oud, met vlekken en vervuiling. De heer Stelma heeft de vloer geschuurd en in de olie gezet, en het is een prachtige matte vloer geworden, als nieuw. Ik vond het ook heel prettig dat ik steeds met foto's en een filmpje op de hoogte werd gehouden van de voortgang. Heel blij met het resultaat, bedankt!


2017.12.18 Auteur Paul Flach, Oegstgeest
Omdat wij ons huis verkocht hebben aan één van onze kinderen wilden wij het huis netjes achterlaten. De heer Stelma heeft de parketvloer helemaal kaal geschuurd, prachtig mooi opnieuw geolied en gelakt in de kleur die onze zoon en schoondochter hadden uitgekozen. Ziet er uit nog mooier als nieuw! De heer Stelma is een geweldige vakman, het had gewoon niet mooier gekund!


2017.12.06 Auteur Fam. Leenheer, Sassenheim
De sterk vervuilde parketvloer in ons nieuwe huis is door dhr Stelma grondig onder handen genomen. Het resultaat van het schuren, lakken en vervangen van de plinten is een prachtige, natuurlijk ogende vloer die weer jaren mee kan. Veel dank ook voor de goede adviezen en de getoonde flexibiliteit vanwege onze krappe deadline!


2017.11.27 Auteur Louis & Lidy Verwer, Lisse
Na er 25 jaar met opgroeiende kinderen op geleefd te hebben was onze grenen vloer wel een keer aan een opknapbeurt toe, niet alleen vanwege de vele "gebruikssporen", maar ook de kleur was niet meer van deze tijd. Na bezoek van Jan aan huis en een tweetal bezoeken van ons aan zijn showroom heeft Jan de vloer, na gedegen advies, opgeschuurd en in een whitewash olie gezet en afgewerkt met 2 lagen super matte lak. Snel, schoon, netjes en volledig volgens afspraak gewerkt! Het resultaat is verbluffend en in één woord: prachtig! Diverse reacties waren al dat men dacht dat we een nieuwe vloer hadden en dat is ook eigenlijk zo, alleen voor een prijs waar geen nieuwe vloer tegen op kan. De enige die niet enthousiast was, was de poes. Die mocht drie dagen niet naar binnen en is nu beledigd, maar dat gaat wel weer over. Jan, nogmaals super bedankt.


2017.11.21 Auteur Fam. Einmahl, Haarlem
2017.11.19 fam. John en Trudy Einmahl Na goede voorlichting en advies kwam "jan". Bij de eerste baan schuren was het vertrouwen compleet. Resultaat na 4 dagen was "geweldig" Kamer,gang en Keuken als nieuw. We zijn heel blij.Te meer omdat de schade van het luik niet meer te zien is.Jan hartstikke bedankt.


2017.10.19 Auteur Pol en Anke Briet, Leiden
De vloer in onze zitkamer, twintig jaar geleden gelegd, is geschuurd en gelakt door heer Jan Stelma met een prachtig resultaat. En er zit een stofzuiger op zijn schuurmachine, dus we hadden nul stof of zaagsel! Het bijzondere was verder dat hij eerst de ene helft van de kamer behandeld heeft nadat we alle meubilair naar de andere kant hadden geschoven, en na een dag drogen, de andere helft. Dat alles in 4 dagen. Prima!


2017.09.03 Auteur Fred Droog, Lisse
De vloer hebben we de tweede keer laten schuren en lakken ( in 20 jaar). Ook nu weer door Parketvloerenbedrijf Tropic Parket. Wij verbleven elders. maar na terugkomst troffen wij een heel mooie vloer aan. Alles keurig achter gelaten. Jan verdient een groot compliment.


2017.08.09 Auteur Fam. Van der Plas, Katwijk

Onze 13 jaar oude vloer die zeer vergeeld en versleten was is geschuurd en afgewerkt met Pall-X Zero voor een onbehandelde look. Zo mooi! We zijn er heel blij mee en Jan Stelma is een echte vakman.


2017.08.09 Auteur Caroline ter Avest, Oegstgeest
Wij hebben zowel ons bestaande houten aanrechtblad als onze houten vloer laten schuren en lakken door dhr. Stelma. Dit heeft geleid tot een metamorfose waar we al lang naar op zoek waren. Wij genieten elke dag opnieuw van het geleverde vakwerk. De deskundigheid van dhr. Stelma is zeldzaam goed.


2017.08.03 Auteur  Fam. Kimman, Voorschoten
Onze eiken vloer is door Jan Stelma met zeer veel vakmanschap en oog voor detail aangeheeld (stukken plank vervangen), geschuurd (inclusief v-groeven) en mat gelakt. Het is prachtig geworden.


2017.07.06 Auteur Fam. Jansen, Lisse

Onze parketvloer is na 20 jaar geschuurd en weer in de lak gezet. We zijn er echt zeer tevreden over. Onze vloer is nog nooit zo mooi geweest. Bedankt Jan!


2017.06.18 Auteur Jos van der Vlugt, Oude Wetering
Onze 10 jaar oude parketvloer is geschuurd en daarna geolied in een white wash kleur. Zeer vakkundig gedaan tegen een goede prijs. De vloer is weer als nieuw!


2017.05.31 Auteur Carlo Verhart, Noordwijkerhout

Wij zijn zeer tevreden over Parketvloerenbedrijf Tropic Parket. De vloer is echt een plaatje geworden. De prijs - kwaliteitsverhouding is goed en Jan is een echte vakman.


2017.05.30 Auteur Paulien Meijer, Bloemendaal

Jan Stelma is de beste houten vloerenman die er is! Heel vakkundig, eerlijk en snel! Ik ben meer dan tevred      en.
Groet van Paulien

Laat ons weten wat u van de dienstverlening van Tropic Parket vindt:

Laat ons weten wat u van de dienstverlening van Tropic Parket vindt:

Parketvloerenbedrijf Tropic Parket
Heereweg 470B 
2161 DH Lisse 


KvK  28028208

Privacyverklaring

Contactgegevens

 0252 - 21 71 80

 info@tropic-parket.nl

Openingstijden showroom

Zaterdag 09:00 - 16:00

Andere tijden zijn ook mogelijk op afspraak

Tropic Parket: Voor een parketvloer zonder zorgen voor nu en voor morgen!