Tropic Parket geeft gratis advies op maat over het leggen van uw parketvloer
Al meer dan 44 jaar een begrip
in de Bollenstreek

Maak kennis met Tropic Parket

Wie zoekt naar een betrouwbare leverancier van houten vloeren, hoeft niet verder te kijken. Tropic Parket levert en legt al meer dan 40 jaar houten vloeren in de gehele Bollenstreek. Of u nu in Haarlem, Den Haag of Sassenheim woont, wij komen graag bij u langs voor een passend advies en het schuren van een bestaande parketvloer. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom

Tropic Parket uit Lisse is 7 dagen per week bereikbaar voor uw vragen over het leggen en schuren van parket

Familiebedrijf in houten vloeren

Tropic Parket is een echt familiebedrijf, opgericht in 1973. Met meer dan 40 jaar ervaring mag Tropic Parket zich dan ook specialist op het gebied van parketvloeren noemen. Wij maken het u graag gemakkelijk. Daarom komen we bij u thuis om de oude vloer te bekijken, advies te geven en een offerte op te maken. Vervolgens kunt u in de showroom een keuze maken voor een nieuwe parketvloer en een eventuele lak of olie. Zo krijgt u exact de vloer die u wenst.

Stel een vraag

Parketvloer leggen in Haarlem of omgeving? Tropic Parket doet het voor u

Parketvloer verkopen, leggen en schuren

Al is Tropic Parket een eenmanszaak, wij verzorgen de nieuwe parketvloer van begin tot eind voor u. We geven gratis advies op maat, bestellen de gekozen parketvloer en leggen deze voor u. Heeft u een prachtige vloer liggen, maar is deze aan onderhoud toe? Ook dat regelen we voor u. Tropic Parket schuurt de houten vloer vakkundig, zodat u er weer jaren plezier van heeft.   

Meer over parketvloer schuren