Tropic Parket

Adres
Heereweg 470-B
2161 AJ Lisse
Routebeschrijving
Telefoon
0252-217180
E-mail

Openingstijden showroom

Zaterdag 09:00-16:00

Elke dag telefonisch bereikbaar

Bel of kom langs bij Tropic Parket in Sassenheim/Lisse

Een parketvloer zonder zorgen, voor vandaag en morgen. Dat vinden wij belangrijk! Daarom komen wij graag bij u thuis om de mogelijkheden voor een houten vloer met u te bespreken. Ons advies is gratis en vrijblijvend. U bent tevens van harte welkom in de showroom op zaterdagen tussen 09.00 uur en 16.00 uur ( andere tijden doordeweeks ook mogelijk op afspraak). Hier kunt u stalen bekijken, vragen stellen en lak uitkiezen. De showroom valt weliswaar onder het grondgebied van Lisse maar ligt helemaal tegen Sassenheim aan. Dus als u ons wilt bezoeken : Niet helemaal naar Lisse rijden dus!

Tropic Parket is iedere dag telefonisch bereikbaar op 0252-217180. U kunt ook een e-mail sturen of het contactformulier invullen.

Contactformulier

22 reactie(s)

Click hier en laat ons weten wat u van de dienstverlening van Tropic Parket vind:

2018.06.05 Auteur Carla Moons
Het parket van mijn beneden verdieping was aan een nieuwe laklaag toe. Goede referenties leidde mij naar Tropic Parket. In goed overleg met de Heer Jan Stelman werd gekozen voor een aangepaste kleur lak.
Na het schuren kreeg Jan de huissleutel en ik ben 2dagen niet thuis geweest.
Bij thuiskomst een fantastisch gelakte vloer, ook onder en achter de radiatoren, en in de (vele ) moeilijke hoeken !.
Geen enkele beschadiging.
Ik ervaar Jan Stela als een betrouwbare ,professionele parketteur, die zorgvuldig te werk gaat in andermans woonruimte en.....alles netjes en schoon achterlaat!
Dank Jan , het is echt genieten.
2018.06.03 Auteur Klaas Egas
Onze 40 jaar oude licht eiken parketvloer was na 25 jaar hard toe aan een tweede opknapbeurt. De vette laag polish en vuil vergde een grove korrel op de schuurmachine. Verbazend hoeveel volume in de stofzakken eraf kwam! Opnieuw vakkundig in de lak gezet ziet de vloer eruit als nieuw. De ruimtewerking is terug! Tropic Parket zegt waar het op staat en doet wat-ie zegt. (En dat het eind mei 30 graden zou worden viel buiten hun competentie...). Alle lof voor dit vakwerk.
2018.05.26 Auteur Lucy Van Der Tas
Mijn parketvloeren zien er weer uit als nieuw. Zoooo mooi. Ik zal er jaren van genieten. Bedankt!
2018.05.25 Auteur Fam. Bakker
Onze Amerikaans eikenhouten vloer was 7 jaar geleden al eens geschuurd en gelakt door Tropic Parket. Nu hadden we waterschade door de stadsverwarming installatie en moest er een stuk vervangen worden. Uiteraard weer Tropic benaderd. Door ook nog een deels kapotte ondervloer was het geen makkelijke klus, zeker door het hoogteverschil wat opgelost moest worden. Het resultaat is echter grandioos. Na drie keer schuren en lakken is de vloer nu mooier dan ooit. Er is absoluut niet te zien dan er planken vervangen zijn. Tropic Parket staat voor pure klasse tegen een eerlijke prijs. Wij zullen hem in onze kennissenkring aan iedereen aanbevelen!
2018.05.17 Auteur Kyomi ten Have
Bij de aankoop van onze nieuwe woning lag er al een prachtige massief eikenhouten vloer in de woning. De vloer was echter wel aan een opknapbeurt toe. Eerst navraag gedaan bij een ander bedrijf en de raadde ons aan een nieuwe vloer te nemen, daar schuren onmogelijk zou zijn (de vloer is zwevend gelegd). Daarna contact opgenomen met Jan Stelma. Hij was direct ontzettend enthousiast over onze vloer en wilde graag aan de slag.
Na het schuren wilde we eigenlijk de kleur zo houden zoals de vloer van nature was. Dit kon allemaal geregeld worden. Hij is zelfs nog op Hemelvaart terug gekomen omdat laatste laag aan te brengen. GEWELDIGE SERVICE!!!
Het ziet er prachtig uit en wij zijn meer dan tevreden!
2018.03.17 Auteur Fam.Tromp
20 jaar geleden legde dhr. Stelma bij ons een nieuwe parketvloer. Daar moest nu een stuk worden bijgelegd en alles opnieuw geschuurd en gelakt. Het resultaat is prachtig. Het werk werd snel en schoon uitgevoerd. Dhr.Stelma is een ware parketteur met liefde voor zijn vak. Onze welgemeende complimenten! En onze hartelijke dank natuurlijk.
2018.02.19 Auteur Fam Van de Graaf
De oude eiken visgraat vloer met merbau bies in ons jaren 30 huis was op veel plekken verkleurd, van heel donker tot heel licht, en moest bovendien na onze verbouwing worden aangepast en aangeheeld. Dit is zeer vakkundig door Jan Stelma uitgevoerd. We hebben nu een prachtige licht eiken vloer met merbau bies. Van verkleuringen en verschillen oud/nieuw is werkelijk niets meer te zien. Goede adviezen gekregen. Echt een heel mooi resultaat!
2018.02.02 Auteur John Borgmeier
Dhr. Stelma van Tropic parket heeft ons uitstekend geholpen bij het herstel en renouvatie van onze parketvloer. Een deel van het oppervlak moest worden vernieuwd (waterschade) en de gehele merbau visgraad vloer (180M2) moest worden geschuurd en behandeld. Het resultaat - door de vakkundige aanpak van Stelma - is een volledig nieuwe vloer. Alle beschadigingen en kleurverschillen van de 18 jaar oude parketvloer, zijn verdwenen.
2018.01.26 Auteur Lia
In mijn nieuwe appartement ligt een gelakte merbau houten vloer van 25 jaar oud, met vlekken en vervuiling. De heer Stelma heeft de vloer geschuurd en in de olie gezet, en het is een prachtige matte vloer geworden, als nieuw. Ik vond het ook heel prettig dat ik steeds met foto's en een filmpje op de hoogte werd gehouden van de voortgang. Heel blij met het resultaat, bedankt!
2017.12.18 Auteur Paul Flach
Omdat wij ons huis verkocht hebben aan één van onze kinderen wilden wij het huis netjes achterlaten. De heer Stelma heeft de parketvloer helemaal kaal geschuurd, prachtig mooi opnieuw geolied en gelakt in de kleur die onze zoon en schoondochter hadden uitgekozen. Ziet er uit nog mooier als nieuw! De heer Stelma is een geweldige vakman, het had gewoon niet mooier gekund!
2017.12.06 Auteur Fam. Leenheer
De sterk vervuilde parketvloer in ons nieuwe huis is door dhr Stelma grondig onder handen genomen. Het resultaat van het schuren, lakken en vervangen van de plinten is een prachtige, natuurlijk ogende vloer die weer jaren mee kan. Veel dank ook voor de goede adviezen en de getoonde flexibiliteit vanwege onze krappe deadline!
2017.11.27 Auteur Louis & Lidy Verwer
Na er 25 jaar met opgroeiende kinderen op geleefd te hebben was onze grenen vloer wel een keer aan een opknapbeurt toe, niet alleen vanwege de vele "gebruikssporen", maar ook de kleur was niet meer van deze tijd. Na bezoek van Jan aan huis en een tweetal bezoeken van ons aan zijn showroom heeft Jan de vloer, na gedegen advies, opgeschuurd en in een whitewash olie gezet en afgewerkt met 2 lagen super matte lak. Snel, schoon, netjes en volledig volgens afspraak gewerkt! Het resultaat is verbluffend en in één woord: prachtig! Diverse reacties waren al dat men dacht dat we een nieuwe vloer hadden en dat is ook eigenlijk zo, alleen voor een prijs waar geen nieuwe vloer tegen op kan. De enige die niet enthousiast was, was de poes. Die mocht drie dagen niet naar binnen en is nu beledigd, maar dat gaat wel weer over. Jan, nogmaals super bedankt.
2017.11.21 Auteur Fam. Einmahl
2017.11.19 fam. John en Trudy Einmahl Na goede voorlichting en advies kwam "jan". Bij de eerste baan schuren was het vertrouwen compleet. Resultaat na 4 dagen was "geweldig" Kamer,gang en Keuken als nieuw. We zijn heel blij.Te meer omdat de schade van het luik niet meer te zien is.Jan hartstikke bedankt.
2017.10.19 Auteur Pol en Anke Briet
De vloer in onze zitkamer, twintig jaar geleden gelegd, is geschuurd en gelakt door heer Jan Stelma met een prachtig resultaat. En er zit een stofzuiger op zijn schuurmachine, dus we hadden nul stof of zaagsel! Het bijzondere was verder dat hij eerst de ene helft van de kamer behandeld heeft nadat we alle meubilair naar de andere kant hadden geschoven, en na een dag drogen, de andere helft. Dat alles in 4 dagen. Prima!
2017.09.03 Auteur Fred Droog
De vloer hebben we de tweede keer laten schuren en lakken ( in 20 jaar). Ook nu weer door Tropic parket. Wij verbleven elders. maar na terugkomst troffen wij een heel mooie vloer aan. Alles keurig achter gelaten. Jan verdient een groot compliment.
2017.08.09 Auteur Fam. Van der Plas
Onze 13 jaar oude vloer die zeer vergeeld en versleten was is geschuurd en afgewerkt met Pall-X Zero voor een onbehandelde look. Zo mooi! We zijn er heel blij mee en Jan Stelma is een echte vakman.
2017.08.09 Auteur Caroline ter Avest
Wij hebben zowel ons bestaande houten aanrechtblad als onze houten vloer laten schuren en lakken door dhr. Stelma. Dit heeft geleid tot een metamorfose waar we al lang naar op zoek waren. Wij genieten elke dag opnieuw van het geleverde vakwerk. De deskundigheid van dhr. Stelma is zeldzaam goed.
2017.08.03 Auteur Fam. Kimman
Onze eiken vloer is door Jan Stelma met zeer veel vakmanschap en oog voor detail aangeheeld (stukken plank vervangen), geschuurd (inclusief v-groeven) en mat gelakt. Het is prachtig geworden.
2017.07.06 Auteur Fam. Jansen
Onze parketvloer is na 20 jaar geschuurd en weer in de lak gezet. We zijn er echt zeer tevreden over. Onze vloer is nog nooit zo mooi geweest. Bedankt Jan!
2017.06.18 Auteur Jos van der Vlugt
Onze 10 jaar oude parketvloer is geschuurd en daarna geolied in een white wash kleur. Zeer vakkundig gedaan tegen een goede prijs. De vloer is weer als nieuw!
2017.05.31 Auteur Carlo Verhart
Wij zijn zeer tevreden over Tropic Parket. De vloer is echt een plaatje geworden. De prijs - kwaliteitsverhouding is goed en Jan is een echte vakman.
2017.05.30 Auteur Paulien Meijer
Jan Stelma is de beste houten vloerenman die er is! Heel vakkundig, eerlijk en snel!
Ik ben meer dan tevreden.
Groet van Paulien